torsdag 4 juni 2009

Vinn hår!

Ta chansen att få ditt hår gratis! Lina Falk bloggar på Bröllopsguiden.se och har just nu en tävling där hon lottar ut ett hår från Tajmahal! Missa inte att vara med och tävla om det!


Till tävlingen --->


16 kommentarer:

Britta sa...

Går det att färga ert äkta clip-on hår? Hoppas ni svarar. :)

zaga sa...

Hej jag har en fråga(:
Det är så att jag ska beställa hårförlängning i morgon, ska jag ha tränset med "hårda" ytan till weaving metoden?

Erika Larsson sa...

Hej jag har en fråga!
Hur kommer man i kontakt med er? det är så att jag beställde ett hår av er fick det den 9 Juni, men det va fel färg o skickade tillbaka det runt den 11 Juni, sen ringde (ringde runt 15-16 juni) det en kille ifrån er o fråga om jag ville byta hår, o sa de att jag ville ha ett mer blondare och lite kortare, så sa han det att han skulle skickar det på en gång o lägger pengarna vi blir skyldiga dig i paketet och du får det om någon dag. Har fortfrande inte fått någe nytt hår! Har ju lagt ut en del pengar och inte fått något hår!!!!!! Hör gärna av er hur det ligger till. Har ju fungerat förr och beställt hår av er, men nu känns det inte kul alls...

Mvh Erika Larsson

K sa...

jag beställde ert löshåret blont hår - färg 613 (äkta hår ) men det står fortfarande slut på lager, så jag undrar när kmr ni få in nytt ?

Matilda sa...

Tja, alltså det finns ju hår med och utan clips, dom utan kostar ju ca hälften, men är det bara för att clipsen inte följer med eller för att det är mindre hår eller nåt? Svara gärna! :D

Anonym sa...

Här är ännu en besviken kund.
Fått fel i leveransen och ni svarar inte på mail.
Om ni inte gör något åt detta så är konsumentverket en TREVLIGT ställe.
Eller varför inte skriva på blogg och BdB och facebook vilken dålig stil ni har.
Skärp er.
Hjälp era kunder annars har ni INTE många kvar...
Lessen och arg kund...

Anonym sa...

hej jag har en fråga vet ni vilken hårfärg megan fox har och vilken den matchar era hårfärlängningar vilken färg?

linda sa...

Asså ärligt talat. Kan du be dina kollegor att svara på mejl?? Jag har beställt löshår för tre veckor sedan och har varken fått håret eller nåtog svar på mina mejl. Vad är felet? Ni skriver 3-5 dagar, menar ni 3-5 veckor eller? Det verkar så.

guzmania sa...

Köpte hår från butiken på drottning gatan, köpte då color 3 EW 14", är det samma färg som REMY hår färg #3 L.18 ?
Tänkte beställa genom nätet nu, men är osäker på om det är rätt färg, och vad betyder L18 samt EW 14"? Hur långt är remy håret,40cm?

Tacksam för svar från någon :)

Anonym sa...

ställer samma fråga som "matilda" är det samma hår under fliken "äkta hår"-"enfärgat" som det är under fliken "äkta hår"-"clip-ons" bara det att det är utan clips? tacksam för fort svar, tänkt beställa imorgon.

emma sa...

Hej! när man ska välja längd så står det ew 14 eller 16 eller något annat nummer, men vad betydet det?

Anonym sa...

Köp inte från detta skitställe!!! Har skickat tillbaka hår och efter det upphör kontakt! Lämnar in polisanmälan och konsumentverket i veckan för nu får det vara nog! Snälla- ALLA ni andra missnöjda- gör samma sak- enda sättet att stoppa dem!!!!

Anonym sa...

Hej jag beställde ett löshår hemm och det tog nog bara nån dag så fick jag sms om att ja kunde hämta ut det, supersnabbt (Y) men så var det fel färg så jag ringde till erat telefonnumer och en jätte otrevlig tjej svarade. Kännde mej inte alls peppad att köpa härifrån längre så nu beställde jag ett ifrån Happyhair istället ! Föresten finns det folk med ljusare hårtoner änn 613 så försök få inn ljusare ?!

Anonym sa...

Hejsan!
Jag skulle behöva ha lite hjälp med färg på löshår. Jag ska bli brun hårig men jag tänkte beställa hem löshår först och sedan färga mitt eget hår. Jag har tidigare beställt det bruna: rakt #4, men jag tyckte det var lite för "rött". Jag vill ha en färg som är endast brun, lite varm, men ändå ganska mörk. Något tips?
Så svårt att se hur färgen verkligen ser ut på bild. Skulle vara jätte tacksam för svar!

Anonym sa...

Hej har ni REA PÅ CLIP ONS LÖSHÅR snälla kan ni ha det vore en ära för mig :) vore bra om det kunde kosta 370 kr älskar er blogg och hemsida snälla kan ni ha det den 25vore bra och snällt :))))

Anonym sa...

Verkligen synd att Tajmahal butikens personal behandlar kunder så otroligt nonchalant!!! jag är så besviken! Usch!!! verkar som om ni inte behöver oss kunder längre! Sisa gång som jag har kontakt med er!!!!